Spelifiering av Inside Explorer – exjobb vt 2019

Scope: Utforma spelifieringskoncept baserad på vår produkt Inside Explorer som ska förstärka lärande, utforskande och engagemang.

Vi på Interspectral utvecklar och säljer mjukvaran Inside Explorer som används på museum och science centers runt om i hela världen. Tusentals människor använder dagligen vår produkt för att på ett engagerande sätt utforska och lära sig mer om allt från människokroppen till mumier, insekter och meteoriter från Mars. Som ett led i vår produktutveckling vill vi nu undersöka olika metoder till ökat lärande hos våra användare.

Vi söker därför dig som just nu utbildar dig till speldesigner eller spelproducent och har ett stort intresse och förståelse för engagerande spelupplevelser i 3D. Vi tror att du gillar alla typer av spel och vill jobba med digital storytelling i både formella och informella lärandemiljöer. Du har under din utbildning antagligen studerat spelmekanik, game play, kognitionsvetenskap och dramaturgi.

Vi förutsätter att du har koll på spelvärlden och är uppdaterad med såväl trender som metoder i fältet. Du behöver ha organisatorisk förmåga och kunna planera och genomföra ditt arbete. Du är en person som kan gestalta koncept och uttrycker dig tydligt och pedagogiskt i bild.

Har du kunskap om mjukvaruutveckling i allmänhet och C++ i synnerhet är det meriterande, men inget krav eller förväntan.

Vi sitter centralt i Norrköping och vill att du ska jobba med oss på plats här under antingen hela eller delar av exjobbstiden.

Vi söker till flera exjobb samtidigt så ange spelifiering i ämnesraden när du ansöker på exjobb@interspectral.com